Російські волонтери відвезли передачі полоненим морякам у «Лефортово»

630_360_1525175572-2694

У слідчому ізоляторі «Лефортово» прийняли передачі полоненим українським морякам, зібрані російськими волонтерами та активістами.

Про це в Facebook повідомила фотожурналістка і громадська активістка Вікторія Івлєва, передає Укрінформ.

«Сьогодні відмінний загін волонтерів у складі Андрій Козирєв, Володимир Агафоненок, Ольга Мазурова і я, ваша скромна слуга, відвезли двадцять одну передачу в СІЗО «Лефортово». Все було прийнято на ура», - пише Івлєва.

Вона уточнила, що, за словами працівників СІЗО, начальник установи наказав пропустити передачі українським морякам без черги.

Після передачі було видано все, що раніше не прийняли в Лефортово з посилок, привезених до Москви кримськотатарськими активістами.

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації в районі Керченської протоки обстріляли і захопили три українських кораблі, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь, а також 24 моряків.

Підконтрольні Росії «суди» в окупованому Криму заарештували на два місяці всіх затриманих моряків.

Наразі 21 український військовий перебуває в московському СІЗО «Лефортово», ще троє поранених - Андрій Артеменко, Василь Сорока та Андрій Ейдер - в медчастині ізолятора «Матроська тиша».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: