Кум Путіна судитиметься з нардепом через її пост у Фейсбуку

gopko_ganna_3

Віктор Медведчук подав до суду на народного депутата Ганну Гопко через її вересневий пост у Фейсбуку, яким вона буцімто принизила його честь, гідність та ділову репутацію.

Про це сама Ганна Гопко повідомила у соцмережі.

«Кум Путіна подав на мене до суду. Справу завтра, об 11.00, почне розглядати Печерський районний суд Києва (Хрестовий провулок, 4).

Підстава — мій пост за вересень цього року із анонсом акції під Генпрокуратурою, присвяченої вшануванню пам’яті Василя Стуса. Ми вимагали не допустити реваншу пропутінських сил та розслідувати злочини, до яких вони причетні в Україні: http://bit.ly/2S5lOKn», – написала Ганна Гопко.​

Вона припускає, що, видно, Медведчука це дуже зачепило, тому він подав до суду через образу його «честі, гідності та ділової репутації».

«Очевидно, йому невигідні згадки про його минуле, наприклад, зв’язки із КДБ, а також теперішній бізнес, який попри санкції і далі процвітає. І я вже мовчу про те, що так він намагається відволікати нас від важливого — нашої основної діяльності», – наголосила Ганна Гопко.

У своїй позовній заяві Віктор Медведчук просить суд визнати інформацію у пості недостовірною, видалити пост, який так зачепив позивача, спростувати інформацію, а також стягнути з Ганни Гопко одну гривню моральної шкоди та судові витрати.

Ознайомитися із змістом позовної заяви можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: