У Львові продадуть земельну ділянку відразу з дозволом на будівництво житла

img9383-0e9078f94c060ee08f43fc7b34a02900

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив дозвіл на будівництво житла на ділянці, яку планують вистаити на акціон, передає кореспондент Дивись. Info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив дозвіл на будівництво житла на ділянці, яку планують вистаити на акціон, передає кореспондент Дивись.іnfo.

Зокрема, виконком видав містобудівні умови та обмеження на будівництво індивідуальних зблокованих житлових будинків у 9-му Скнилівському провулку, 3-А.

Ділянка, на якій будуть зведені будинки, місто планує виставити на аукціон.

Площа ділянки - 0,3 га. ЇЇ цільове призначення – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд; категорія – землі житлової та громадської забудови; вид використання – будівництво та обслуговування індивідуального зблокованого житлового будинку.

Масимальний відсоток забудови - 48,8%, гранична висота - 8,6 м.

Цікаво, що коли мерія вже продавала ділянку на аналогічних умовах (з містобудівними умовами та обмеженнями) по вул. Ржегоржа, 21, нові власники ледь не протягнули нові містобудівні з суттєво іншими обмеженніми забудови. І лише активний спротив мешканців зупинив процес.

Детальніше про цю халатність ЛМР чи сплановану схему на вул. Ржегоржа у Львові читайте тут. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: