До 8 років обмеження волі загрожує винуватцям вибуху на різдвяному ярмарку у Львові

arest-naruchniki1-770x433
Фото: ілюстрація

За фактом інциденту на різдвяному ярмарку, внаслідок якого постраждали четверо осіб, у ГУ Нацполіції у Львівській області перекваліфікували кримінальне провадження.

Про це повідомляють у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Львівській області, інформує 032.ua

Раніше правоохоронці кваліфікували подію за 270 статтею (ч.1) ККУ - порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Втім, під час розслідування та з'ясування обставин події, справу було перекваліфіковано на статтю 272 (ч.2) ККУ - порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

"Винуватцям інциденту загрожує до 8 років позбавлення волі", - зазначають у поліції. Наразі у цій справі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що 22 грудня на різдвяному ярмарку, що на просп. Свободи стався вибух газового балону, який був встановлений в одній із дерев'яних хатинок. Постраждалих госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню та прооперували. Двоє потерпілих перебувають у  реанімації у важкому стані.

Під час комісії з надзвичайних ситуацій ЛМР, дійшли висновку, що у Львові всі різдвяні ярмарки зупиняють свою роботу. Втім за результатами перевірки, ярмарки у Львові частково відновили свою роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: