Мрії збуваються: як серед львів'ян розіграли три поїздки до Діснейленду (фоторепортаж)

IMG_4313

Передноворічні дні - час здійснення мрій. У цьому переконалися кілька десятків родин, які стали учасниками розіграшу трьох поїздок до паризького Діснейленду від будівельної компанії «Львівська Мрія».

*промоція

За традицією перед новорічними святами будівельна компанія «Львівська Мрія» влшатувала незабутній вечір для своїх клієнтів. Цього разу запросили тих, хто встиг придбати житло у нових ЖК по вул. Княгині Ольги 1-5 та Під Голоском.

Вирушити у паризький діснейленд змогли не всі гості вечора, втім кожен з них занурився в казку тут, у Львові.

Чарівні герої улюблених мільтфільмів студії Дісней зустрічають кожного на вході, тож одразу розумієш тематику вечора та казковість атмосфери. Далі: тематичні фотозони (так-так, зі славнозвісним замком, що прикрашає логотип студії, так само!); дитячі ігрові кімнати (там разом з малюками бавляться Алладін, наречена Шрека - Фіона, Білосніжка та, звичайно, Мікі Маус та Міні Маус); тематичні конкурси для дітей та дорослих; театралізовані міні-вистави й виступи повітряних гімнасток... І це ще навіть не половина розваг, які запропонували гостям господарі свята - компанія «Львівська Мрія».

Будівельна компанія «Львівська Мрія» працює на львівському ринку понад 6 років. За цей час, крім якісного будівництва, зданих в експлуатацію понад 70 тис. кв метрів житла та численних соціальних проектів, у компанії ретельно опікуються тим, аби познайомити майбутніх сусідів та принагідно влаштувати для них свято. А де ще можна познайомитися краще, аніж на незабутній вечірці? Відтак, вже з початку вечора майбутні сусіди починають піднімати келихи "за знайомство".

А родзинкою цьогорічного свята стали виступ мегапопулярного DZIDZIO та розіграш сімейної поїздки до Діснейленду.

DZIDZIO влаштував шоу як для дорослих, так і для дітей, адже під час виступу малеча буквально не відходила й на мерт від сцени. Діти підспівували артистові (навіть іноді співали замість нього), танцювали й тішилися сувенірам від співака.

Як розповів на початку вечора керівник компанії «Львівська Мрія» Андрій Борисов, він вирішив зробити для клієнтів приємний сюрприз та розіграти замість однієї - цілих три мандрівки до паризького Діснейленду. «Кожного року все більше і більше людей починають вірити в те, що мрії можуть збуватися. Сьогодні, думаю, ми розіграємо не одну путівку, а три, аби більше людей мали шанси на втілення мрії», - звернувся до гостей Андрій Борисов.

Відтак, в результаті розіграшу, який відбувся наприкінці вечора, аж три родини вирушать до Парижа. До слова, партнером у цій акції виступила мережа туристичних агенцій «Поїхали з нами». Крім цього, чимало учасників вечора отримали миттєві подарунки та інші цінні призи (зокрема, одна з родин виграла безкоштовну розробку дизайну для майбутнього помешкання).

І вже під завісу вечірки директор компанії вирішив влаштувати ще один сюрприз. Під сценою зібралися працівники «Львівської Мрії». «Подивіться на цих людей, саме вони - обличчя «Львівської Мрії», - звернувся до зали Андрій Борисов. - З деким із них ми йдемо пліч-о-пліч 15 років, і саме завдяки ним ми будуємо якісне житло та втілюємо ваші мрії у життя». Після невеликої промови між працівниками компанії розіграли ще одну, четверту, мандрівку до паризького Діснейленда, що стало  приємною несподіванкою для усіх гостей.

Нагадаємо, що зараз компанія працює над двома великими проектами. ЖК на вул. Княгині Ольги 1-5 – це три дев’ятиповерхових цегляних будинки з підземним паркінгом, просторим внутрішнім двором та дитячим садочком. На території комплексу «Львівська Мрія» передбачено багато цікавих та функціональних рішень з благоустрою. Двір буде озелененим, розділеним на спеціальні цільові зони. Зокрема, передбачено вимощення доріг, встановлення смітників та ліхтарів. Провулки оснастять лавочками для відпочинку, а також газонами та декоративними квітниками. У будинках передбачили комерційні приміщення під аптеки, продовольчі магазини, дитячі центри розвитку, салони краси тощо.

Крім того, у першому кварталі 2020 року у Львові введуть в експлуатацію новий ЖК «Львівська Мрія» на вулиці Під Голоском. Житловий комплекс на вул. Під Голоском складається з 10-поверхового будинку на дві секції, підземного паркінгу та зручної прибудинкової території. Він розташований поряд із «легенями Львова», Брюховицьким лісом, а зручна транспортна розв’язка дозволяє дістатися до оперного театру за лічені хвилини.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже понад 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла.

ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”.

ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу: м. Львів, вул. Рубчака, 11 вул. Кн. Ольги, 1 тел.: (032) 241-08-08; (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: