Львів'яни назвали критерії ефективності роботи депутатів міської ради

IMG_5197

Центр вивчення громадської думки «Соціоінформ» на замовлення ІА Дивись.info підготував соціологічне дослідження щодо електоральних настроїв та поведінки львів’ян.

Згідно з результатами опитування, львів’яни визначили кілька основних показників ефективності для міських обранців. Більшість (71% опитаних) вважає ключовим показником кількість вирішених проблем мешканців округу. 45% вимірює ефективність депутатів за участю в громадському житті міста. Майже 28% – за проведенням прийомів громадян та зустрічами з виборцями, ще 23% – за кількістю підготовлених проектів ухвал міської ради. Завершує п’ятірку найпопулярніших показників ефективності, на думку львів’ян, активна участь депутата в пленарних засіданнях міської ради (14,4%).

Крім того, львів'яни звертають увагу на участь депутатів у масових заходах, кількість депутатських запитів, виступи у ЗМІ, допомогу місту тощо. Детальніше дивіться у графіці:

А от ефективність партій в ЛМР мешканці оцінюють неоднозначно. Третині опитаних (32,2%) було важко відповісти на це запитання. Решта ж вважають найефективнішими партіями міської ради «Об’єднання САМОПОМІЧ» (34%), «Громадянську позицію» (10.4%) та ВО «Свобода» (9,5%).

Повний текст з результатами дослідження читайте тут. Дослідження проводили в усіх районах Львова, вибірка – 800 людей віком від 21 року (ті, хто вже мав можливість голосувати на попередніх місцевих виборах). Проводилося воно у серпні цього року за фінансової підтримки ЄС та проекту «Голос місцевих ЗМІ».

Метод – формалізоване інтерв’ю, обличчям до обличчя в оселі респондента, вибірка – 800 осіб, похибка дослідження (+/-3%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: