Вікенд у Львові: куди піти 29 і 30 грудня 

Найцікавіші події у Львові на вихідних 29 і 30 грудня.

Останній в цьому році вікенд, плавно переходить в перший в новому році. ІА Дивись.info традиційно розповість, як провести вихідні у Львові.

Концерт гурту «Барви Блюзу»

29 грудня, 20:00, Культурно-мистецький центр «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35)

Барви Блюзу запрошують на традиційну програму блюз-рокових хітів у концертному залі кафе Дзига.

Концерт «Українські та польські колядки»

29 грудня, 15:00 Будинок органної та камерної музики (вул. Бандери, 8)

Цього разу замість вокалістів колядки виконають учасники духового оркестру «Веселі музиканти» (с. Звенигород, Львівська обл.). Окрім улюбених українських колядок, пролунають традиційні польські kolędy, а також легендарна Jingle bells.

Концерт Christmas songs

30 грудня, 19:00, Будинок органної та камерної музики (вул. Бандери, 8)

Ніщо не створює атмосферу свята краще за музику! А Різдво й Новий рік просто неможливо уявити без улюблених мелодій і пісень! Приходьте у Львівський органний зал співати «Щедрий вечір», Carol of the Bells та «Аббівський» Happy New Year разом із вокалістами Collegium Musicum Ensemble.

Концерт The Sounds of Christmas с Lumos Orchestra

30 грудня, 16:00 та 19:00, Львівський академічний драматичний театр ім. Лесі Українки (вул. Городоцька, 36)

Відома святкова музика із кінофільмів та анімаційних стрічок, улюблена всіма поколіннями слухачів, – прекрасний подарунок для коханих та всієї сім’ї на свята.Сучасний оркестр у казкових образах, музика та відеосупровід із різдвяних фільмів, магічна історія, що відбуватиметься на сцені, все це – святкова казка, яку обов’язково варто подарувати собі цієї зими.

Концерт «Vivat оперета!»

30 грудня, 18:00, Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької (просп. Свободи, 28)

Концерт за участю провідних солістів опери, балету та симфонічного оркестру Львівського театру опери та балету. У програмі фрагменти з оперет Й.Штрауса, Ж.Оффенбаха, Ф.Легара, І.Кальмана, Ф.Лоу.

Прем'єра вистави «Мазепа» Ю. Словацького

29 та 30 грудня, 18:00, Національний Академічний Український Драматичний театр ім. М. Заньковецької.

«Мазепа» — драма, трагедія на п'ять дій, написана Юлієм Словацьким у Парижі в другій половині 1839 року, видана в 1840 році, також у Парижі. Видана в Будапешті в 1847 році. Головним героєм є молодий Іван Мазепа, паж і королівський придворний - козацький гетьман в майбутньому

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: