Ізраїль представив логотип «Євробачення-2019»

8b5b8b60b4fa925e498ead60819c2484

Ізраїль, де цього року завдяки перемозі Нетти Барзілай відбудеться «Євробачення-2019», представив логотип музичного конкурсу.

Ізраїль, де цього року завдяки перемозі Нетти Барзілай відбудеться «Євробачення-2019», представив логотип музичного конкурсу, інформує ТСН

Повідомляється, що на створення логотипу, який складається з трьох трикутників, що при сполученні формують золоту зірку, авторів надихнуло гасло конкурсу «Дозволь собі мріяти».

«Трикутник, одна з найдавніших фігур в світі, є наріжним символом, який повсюдно трапляється в мистецтві, музиці, космології і природі, представляючи зв'язок і творчість. Коли трикутники з'єднуються і об'єднуються вони стають новим єдиним цілим, що відображає нескінченне зоряне небо, оскільки зірки майбутнього зберуться разом в Тель-Авіві на пісенний конкурс «Євробачення 2019 року», - пояснили значення логотипу його творці.

Логотип цього року черпає натхнення в сценічному дизайні Флоріана Відера, концепція якого використовує трикутні форми і структури.

Основний колір логотипу - синій, і він буде використовуватися в більшості випадків.

Нагадаємо, що півфінали «Євробачення-2019» заплановані на 14 і 16 травня, фінал - 18 травня. Наразі заявки на участь в конкурсі подали 42 країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: