Львівська любителька «русского мира» прокоментувала свою депортацію з Росії

67_main

У середу, 16 січня, перебуваючи в нейтральній зоні між Україною і Росією, львів’янка Олена Бойко, відома своїми антиукраїнськими поглядами, по телефону зробила заяву.

У середу, 16 січня, перебуваючи в нейтральній зоні між Україною і Росією, львів’янка Олена Бойко, відома своїми антиукраїнськими поглядами, по телефону зробила заяву

За словами Бойко, її депортують в Україну в рамках домовленостей з українською стороною. Причиною депортації вона вважає продовження арешту затриманим українським морякам.

Читайте також: Видворена з Росії львівська любителька «русского мира» скоро буде у Харкові 

«Насправді, мене хочуть обміняти на українських СБУшників, затриманих в Керченській протоці. Мене відправлять до Харкова, затримають там у справах, які відкрили СБУ, а потім обміняють на двох СБУшників, які були на кораблях в Азовському морі. Моряки нікому не цікаві, міняти будуть саме на які перебували на кораблях СБУшників»

Як стало відомо із допису головного редактора PolitRussia Руслана Осташка, українські прикордонники прийшли за Оленою Бойко на нейтральну територію і забрали її. Згодом, з'явився допис, що Олена Бойко вже перебуває на території України.

Нагадаємо, українська журналістка Олена Бойко (справжнє прізвище – Віщур) приїхала в Росію в березні 2016 року для участі в телеефірах у якості експерта. Вона неодноразово була гостем політичних ток-шоу, де під оплески аудиторії критикувала чинну владу України, зокрема президента країни Петра Порошенка, а також висловлювала підтримку так званим Донецькій і Луганській «народним республікам».

Згідно із свідченнями ще однієї прихильниці «русского мира» і подруги Бойко Ксенії Шкоди, «журналістку» забрали до поліцейського відділу після чергової скарги сусідів на п’яний дебош у її квартирі.

З початку 2018 року сусіди 6 разів скаржилися на Бойко через нічних посиденьки і дебоші. При цьому квартира, яку орендувала львів’янка, вважається «антисоціальною» і знаходиться на замітці в поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: