Зеленський назвав «технічною помилкою» свою заяву у Новорічну ніч

Zelenskiy-890x395

Шоумен Володимир Зеленський назвав «технічною помилкою» те, що його заяву, у якій він оголосив про наміри йти у президенти, показали на 1+1 замість новорічного привітання президента Петра Порошенка.

В інтерв’ю Українській правді Зеленський розповів, що на 1+1 у новорічний вечір виходила раніше записана програма Вечірній квартал. Звернення та оголошення про намір йти в президенти Зеленський записав окремо після зйомок свого шоу 28 грудня в Черкасах, і його потім додали всередину програми, передає НВ.

Шоумен запевнив, що Квартал 95 передав телеканалу запис програми. На каналі знали, що там є звернення Зеленського, однак яким воно було — побачили лише перед ефіром.

«Але чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше (новорічне привітання Порошенка показали після курантів – ред.)… я думаю, що це технічна помилка. Я нічого не планував, даю слово. Я не можу відповідати за канал. Думаєте, це я вигадав такий прикол, що давайте мене покажемо, а його (Петра Порошенка – ред.) посунемо? Ні, взагалі. Ми не маємо стосунку до президента. Ми робили свою програму», – сказав Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: