40% вулиць у Львові потребують ямкового ремонту, - заступник Садового з питань ЖКГ (фото)

IMG_9048

Таку цифру озвучив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Львівської міської ради Сергій Бабак, передає кореспондент Дивись.info.

«Практично на кожній вулиці, крім центральних, де за останні роки були зроблені ремонти, є ямки», - розповів Бабак.

За його словами, ті вулиці, де дуже багато ям, потребують капітального ремонту, бо робити там ямковий – це викидати гроші. Цьогоріч на капітальний ремонт вулиць у Львові передбачено загально близько 270 мільйонів гривень.

Також зараз у Львові проводять ямковий ремонт аварійних ділянок доріг. Технологія, яку використовують, називається «холодний асфальт» і дозволяє ненадовго залатати ями на дорогах. За технологією, холодний асфальт можна класти при температурі до -25 градусів. Завдяки ній по всіх районах Львова планується відремонтувати аварійні ділянки доріг. Сергій Бабак додав, що у першу чергу планують залатати ділянки, розташовані на перехрестях та біля зупинок громадського транспорту.

Директор ЛКП «Шляхоремонтне підприємство Шевченківського району» Володимир Гордєєв пояснив деталі щодо аварійного ямкового ремонту. «Цей аварійний ямковий ремонт робиться для того, щоб не було аварій, щоб люди собі не псували машини і машини не попадали в аварії з більш тяжкими наслідками, - розповів пан Гордєєв. – В усій Європі холодний асфальт використовується, нарешті дійшло й до нас. Гарантію на цей аварійний ямковий ремонт до весни я даю».

Читайте також: У Львові експериментують з новою технологією ямкового ремонту доріг. Гарантія якості – 1 місяць (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: