Львів'ян запрошують послухати про перемоги

У Львові 31 січня о 19 год на Старознесенській 24-26 відбудеться захід "Час історій".

Про це розповіли організатори події.

«Час історій» – це платформа сторітелінгу, де герої зі сцени розповідають свої історії, а глядачі, слухаючи у залі, можуть знаходити власні сенси. Тема заходу «Велика гра». Цього вечора львів'яни матимуть змогу почути історії про змагальність та азарт, про ризик і гроші, про поразки і перемоги, про славу або нерозуміння суспільства і, звісно ж, про кохання.

"Сторітелінг вважається ключовим сучасним інструментом комунікації, та, водночас, він вічний – люди у всьому світі завжди розповідали історії. Наші герої також діляться власним досвідом і здобутками. Історії, котрі ви почуєте – справжні, щирі, емоційні, без слайдів, від відомих людей та від тих, хто не є професійним промовцем, а просто розповідає, що довелося пропустити крізь себе", - повідомляють організатори заходу.

Організатори також розповідають, що 31 січня ділитись власними історіями будуть такі зіркові промовці, як амбасадор покерного руму Poker Match Ольга Єрмольчева; народний депутат України Антон Геращенко; чемпіон України та Європи з пауерліфтингу Павло Козак; продюсерка фільмів «Міф» та «Людина з табуретом»,  журналістка Катерина Мізіна; співачка гурту «Курбаси» Марія Копитчак; директор Львівського органного залу Іван Остапович; мати п’ятьох дітей, мистецтвознавець та дружина міського голови Львова Катерина Садова.

Придбати квитки он-лайн можна тут, або на сайті "Контрамарка"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: