Вікенд у Львові: куди піти 2 і 3 лютого

Найцікавіші події у Львові на вихідних 2 і 3 лютого. 

Концерт людини-оркестра, вистава за романом Івана Франка «ПереХресні стежки», Andzh презентує ЕР «Нові Розваги» — в афіші подій ІА Дивись.info.

Andzh презентує ЕР «Нові Розваги»

2 лютого, 20:00, Культурно-мистецький центр «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35)

Andzh – суміш холодних синтетичних бітів, дивних семплів і брудних гітарних рифір. Поєднання заспокоюючого баритону з текстами які змушують прокинутись щось в середині. Між виваженими synth-pop треками вклинюються імпровізовані переходи з яких в будь який момент може вирости нова пісня.

Концерт Opera Gala

2 лютого, 18:00, Львівська обласна філармонія (вул. Чайковського, 7)

Симфонічний оркестр «INSO-Львів» запрошує вас провести вечір в колі чудових музикантів: Наталія Степаняк (сопрано), Назар Тацишин (тенор), Львівський муніципальний хор «Гомін» та диригент Ярослав Шемет.

Яскрава музична програма, в якій гармонійно поєднані автентика і класика: українська коляда, італійська опера, віденська оперета. Урочистість колядок, відгомін зимових свят додадуть святковості та піднесення.

Концерт Max Tavricheskiy

3 лютого, 20:00, Арт-кав’ярня «Квартира 35» / Дзиґа (вул. Вірменська, 35)

Iм’я Max Tavrichesky серед українських поцінувачів якісної та безкомпромісної музики вже більше ніж 20 років пов’язують з блюзом. І це не випадково, адже окрім концертніх турів людини-оркестра Україною та Європою, він організовує єдиний у країні фестиваль блюзу, найстаріші київські блюз джеми, українські тури американських та європейських майстрів жанру.

Вистава «…п’єса Шекспіра «12 ніч», зіграна акторами далекої від Англії країни, що і не знали ніколи слів Шекспіра…»

2 лютого, 19:00 Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3)

Це буде одна дуже стара історія. Ви знаєте що всі справжні історії дуже старі. І всі справжні нові – це завжди старі, дуже старі. Ті хто їх розказують – змінюють імена, героїв країни, де вони відбувалися. Іноді їм здається що це вони, вони перші розказали про кохання щось таке, чого світ до них не знав.

Вистава «Перехресні стежки»

3 лютого, 19:00, Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3)

Повість Івана Франка «Перехресні стежки» народжувалася на перетині XIX і ХХ століть, і її тематика та проблематика дзеркально висвітлює (майже через 120 років) – реалії сучасної України, духовні та соціальні рефлексії і нашого теперішнього соціуму.

«Перехресні стежки» – це перегук часів, минулого (Франкового) і нашого теперішнього (ХХІ століття) через розкриття психологічної та соціальної драми людини дії, людини вчинку, люини, яка прагне суспільних змін. Історичний фон для таких дієвих пошуків може змінюватись, але незмінною лишається внутрішня драма особистості.

Виставка Олега Фоміна UnReadable

До 24 лютого, Книгарня «Книжковий Лев» (просп. Шевченка, 14)

Олег Фомін – нова вільна постать в укр арт-просторі. Родом із Кам’янця-Подільського. І̶с̶т̶о̶р̶и̶к̶, художник. У далекому 2010 р. створена перша історична інсталяція митця, з якої і починається відлік його арт-шляху. Арсенал: колаж, графіка, живопис, скульптура. Персональні виставки під відкритим небом Києва, Одеси, Чернівців, Львова, Харкова, Кам’янця-Подільського. Особлива прикмета: погляд у суть без перешкод. Характерна риса: свобода від матеріальних, комунальних, творчих обмежень. Емоційна складова: трепетна ніжність до простоти. Результат: пронизлива постмодерністична картина світу.

Виставка Хелен Зігель «До Сонця»

До 12 лютого, Галерея сучасного сакрального мистецтва «IconArt» (вул. Вірменська, 26)

Для Зігель мистецтво та релігія є спільним пошуком «містичного досвіду». Вона вірила, що митець має місію пророка «пробуджувати людей від черствості» та висвітлювати буденне життя як «прояв таємничого створення». Її мистецькі твори наповнені складними природніми образами, та водночас вказують на Новий Рай та Нову Землю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: