У Львові відбудеться перша масштабна конференція для жінок (відео)

2 березня у Premier Hotel Dnister відбудеться перша масштабна конференція для жінок - UA WOMAN.

Як зазначають організатори, конференція UA WOMAN - для тих, хто прагне розвитку, самовдосконалення та гармонії. Спікерками стануть відомі та успішні українки, які поділяться власним досвідом та змотивують учасниць до саморозвитку.

«Досвідчені тренерки навчать, як віднайти баланс в поєднанні всіх ролей жінки - дружини, мами, успішної професіоналки, - говорять організатори. - Наші спікерки -  Лейла Алієва, Валентина Хамайко, Ольга Шурупова, Катерина Смотрич, Ірина Галай, Рената Чучмай, Ксенія Карпенко та Мирослава Ульяніна». Детальніше про кожну з них можете почитати тут.

«UA WOMAN  - це відомі жінки та їхні історії успіху; 8 виступів з практичним контентом для жінок що прагнуть самовдосконалення; практичний досвід створення бізнесу та особистого зростання; цікаве спілкування та нові знайомства, натхнення та нові звершення та запальна дівоча вечірка від Fiorelli.

Програму одноденної конференції дивіться тут. ІА Дивись.info – офіційний інформаційний партнер конференції UA WOMAN. Квитки можна придбати на сайті тут.

Незабаром ми презентуємо спеціальний промокод на знижку для читачок Дивись.info, тож стежте за оновленнями на сайті!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: