Читачки Дивись.info можуть потрапити на першу масштабну конференцію для жінок зі знижкою

Про те, як це зробити й отримати 20% знижки на вхідні квитки, читайте далі.

2 березня у Premier Hotel Dnister відбудетсья перша масштабна конференція для жінок - UA WOMAN. Як зазначають організатори, конференція UA WOMAN - для тих, хто прагне розвитку, самовдосконалення та гармонії. Спікерками стануть відомі та успішні українки, які поділяться власним досвідом та змотивують учасниць до саморозвитку.

Для читачок Дивись.info діє спеціальний промо-код. Саме за кодом DYVYSINFO ви можете отримати 20% знижки на придбання квитків на конференцію.

Як отримати знижку? Треба зробити наступне:

1)     Перейти за посиланням на сторінку купівлі квитків сайту  

2)     Натиснути кнопку «Купити квиток» і, потрапивши в нове віконце, обрати потрібну кількість квитків та натиснути копку "оформити замовлення".

3)     На наступній сторінці заповнити свої данні та натиснути кнопку «я маю промо код», туди ввести код DYVYSINFO. Ви побачите, що вартість змінилася, враховуючи вашу знижку 20%. Збережіть Ваш квиток.

Програму одноденної конференції дивіться тут. ІА Дивись.info – офіційний інформаційний партнер конференції UA WOMAN. Квитки можна придбати на сайті тут

«Досвідчені тренерки навчать, як віднайти баланс в поєднанні всіх ролей жінки - дружини, мами, успішної професіоналки, - говорять організатори. - Наші спікерки -  Лейла Алієва, Валентина Хамайко, Ольга Шурупова, Катерина Смотрич, Ірина Галай, Рената Чучмай, Ксенія Карпенко та Мирослава Ульяніна». Детальніше про кожну з них можете почитати тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: