Депутати облради розглянуть ідею повернення Львівській міськраді повноважень з вивезення сміття

IMG_2336

Відповідний проект рішення вже зареєстрований у Львівській обласній раді її головою Олександром Ганущиним

.

Про це він написав у своїй колонці на сайті Дивись.info та прикріпив текст відповідного проекту рішення.

Зокрема, там йдеться про те, аби повернути міському голові Львова повноваження із вивезення сміття з 1 квітня цього року. «Надворі вже ось-ось березень 2019. А там і перший тур виборів Президента України, у якому кандидат у Президенти України Садовий Андрій (якщо виправдає очікування соціологів) набере власні 2%. А це значить, що з 1 квітня 2019 року, він має підстави (та й обов’язки) повернутися до обов’язків міського голови Львова, - пише Олександр Ганущин. - Сподіваємося, що це станеться, однак хвилюємося чи не стане на заваді нова виборча кампанія. На цей раз до парламенту як лідера партії «Самопоміч». А в такому випадку це знову відпустки, поїздки регіонами, але аж ніяк не робота на вирішення проблем з дорогами, транспортом, школами і садочками та побутовими відходами».

«Зрештою, буде нагода довести усім мешканцям Львова та гостям те, що стверджував у своєму ролику. Повернути міському голові міста Львова покладені законом на нього обов’язки ми, депутати Львівської обласної ради, спробуємо вже на найближчій сесії у березні цього року. Відповідний проект рішення мною зареєстровано», - додає голова ЛОР.

Відтак, голосувати за таке рішення депутати будуть вже на найближчій сесії ЛОР і, якщо підтримають ініціативу голови, повноваження з поводження із відходами Львова знову ляжуть на Львівську міську раду.

Нагадаємо, що повноваження з вивезення львівського сміття після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі на сміттєвого колапсу у Львові взяла на себе область 2017 року. Тоді відповідний меморандум підписали Львівська обласна рада, обласна державна адміністрація, Львівська міська рада та органи місцевого самоврядування Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: