У Львові судитимуть шістьох патрульних через смерть хлопця у клубі гральних автоматах

93

У Львові судитимуть шістьох патрульних, перевищення службових повноважень яких призвело до смерті людини. 

Як інформують у прес-службі прокуратури Львівської області, 5 березня завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно шести працівників Управління патрульної поліції у Львівській області, які підозрювались у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки).

Нагадаємо, що йдеться про інцидент, який стався 9 лютого 2018 року у закладі «Національна лотерея» на вул. Куліша, 4, у Львові.

Встановлено, що будучи при виконанні службових обов’язків, службовці умисно перевищили свої повноваження, чим спричинили тяжкі наслідки – смерть 22-річного хлопця.

Тепер за вчинене підозрюваним загрожує покарання у вигляді 10 років ув’язнення з трирічним позбавлення права обіймати певні посади.

Нагадаємо, рейд патрульних гральними закладами, під час якого помер 22-річний львів'янин, відбувався вночі 9 лютого. Під час перевірки поліцейськими один із відвідувачів салону гральних автоматів на вул. Куліша проковтнув пакетик, в якому були наркотики. 7 травня шістьом львівським поліцейським повідомили про підозру у вбивстві з необережності та перевищення службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки. 8 травня Галицький райсуд Львова обрав патрульним запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Патрульних також відсторонили від роботи.

Читайте також: Версії поліції та прокуратури щодо смерті львів’янина під час рейду патрульних (відео) 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: