Ще троє кандидатів у президенти зійшли з дистанції

630_360_1443806455-2594

Троє кандидатів у президенти заявили про свій намір знятися із президентських виборів – Сергій Кривонос, Дмитро Добродомов та Євгеній Мураєв.

Про свій намір більше не балотуватися у президенти Сергій Кривоном написав у Фейсбуку.

«Я не маю морального права дозволити собі бути дешевим популістом та забивати людям голову пустими обіцянками, як це роблять деякі інші кандидати. Я виважено оцінюю кожен свій крок. Тому, поки йде війна і вірогідність відкритої агресії зі сторони нашого головного ворога Російської Федерації є занадто великою, мені прийшлося прийняти зважене та дуже не просте для себе рішення щодо зняття своєї кандидатури з подальшої гонки за пост Президента України. Я роблю це на користь громадян та майбутнього України! Вважаю сьогодні в тих умовах, яких знаходиться держава, не доцільним зміну Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України», – написав Сергій Кривонос.

Так само у Фейсбуку повідомив про рішення знятися з виборів на користь Анатолія Гриценка Дмитро Добродомов.

«Прийняв для себе надважливе рішення! Сьогодні о 17.00 планую заїхати у ЦВК. Запрошую представників ЗМІ», – написав Добродомов.

Кандидат у президенти Євгеній Мураєв зняв свою кандидатуру з президенстких виборів на користь висуванця від Опозиційного блоку Олександра Вілкула.

Про це Вілкул повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Ми об'єднуємо всіх політиків, які реально перебувають в опозиції. Дякую за мудре рішення Євгеній Мураєв, який вирішив підтримати мене і нашу команду на президентських виборах. Упевнений, що він підсилить нашу команду, знявши свою кандидатуру на мою користь», – написав Вілкул.

Нагадаємо, свої кандидатури вже зняли Андрій Садовий та Дмитро Гнап. Обидва на користь Анатолія Гриценка.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: