Військовослужбовці закликають українців йти на вибори

616475
Фото з відкритих джерел

Військовослужбовці долучились до соціально-інформаційного проекту "Голосуйте! Ми прикриємо" та закликали українців приходити на вибори.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Ідея створення проекту виникла давно, хотілось би донести свою думку - ми не агітуємо за якісь політичні партії, це право особисто кожного робити той чи інший свідомий вибір. Ми хочемо закликати, щоб люди віднеслись до цього дуже відповідально і все-таки змогли прийти на виборчі дільниці 31 березня і зробити свій внесок у розбудову країни", - повідомив ветеран 95-ї бригади ДШВ, голова Ради ветеранів Володимир Лагута.

Також повідомляється, що міністр у справах ветеранів Ірина Фріз пояснила, що ідея такої інформаційної кампанії виникла безпосередньо у самих військових і проект було реалізовано спільною ініціативною групою із залученням представників Міноборони, а сам інформаційний продукт підготував фотограф і письменник Сергій Лойко.

"Головна мета цього проекту - без політики. Проект має за необхідне закликати кожного громадянина нашої держави свідомо прийти на виборчу дільницю і проголосувати за наше майбутнє, за розвиток держави, за демократичні цінності. Ці ролики не мають жодного політичного забарвлення і не є виборчо орієнтованими", - зазначила Фріз.

Як зазначається, зйомки здійснювались безпосередньо біля Донецького аеропорту, а героями соціально-інформаційних роликів стали військові, які служать на передовій.

"Моя головна умова була в тому, що не можна робити якусь "туфту" чи фейк. Не можна наряжати людей, знімати їх у павільйоні. Зі мною одразу ж погодились, я сказав, що це має бути відзнято саме в бойових умовах на передовій", - повідомив режисер проекту Сергій Лойко.

Відомо, що в результаті було відібрано близько 25-ти роликів для демонстрації на телебаченні та в соцмережах, а також організатори підготували 25 фото із військовими для білбордів та сітілайтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: