Це не просто мародерство, це держзрада, — Кошулинський про розкрадання в «Укроборонпромі»

9ed19fde2d99cd17ceafd0fe127f3176-1024x683

Розкрадання в «Укроборонпромі» — це не просто мародерство. Це співучасть у вбивстві й державна зрада, за яку треба карати за статтею 111 Кримінального кодексу України, відповідною до умов воєнного часу. 

Про це заявив кандидат на посаду президента Руслан Кошулинський, передає прес-служба ВО «Свобода».

Кошулинський наголосив, що збитки, яких зазнала держава, вимірюються не тільки сотнями мільйонів гривень — вони вимірюються кров’ю і життями наших захисників.

«Зараз люди гинуть на кривавих грошах мародерів з «Укроборонпрому» — структури, яка нічого не виробляє, а лише збирає вершки», – додав Руслан Кошулинський.

Руслан Кошулинський також зауважив, що люди мають право вимагати від влади відповідей на всі питання, в тому числі на публічних заходах президента: «Ніхто не забрав і не може забрати в людей право для мирного протесту. Влада має нести відповідальність за свої дії, а люди мають право вимагати й покарання злочинців незалежно від посад і регалій».

Нагадаємо, Руслан Кошулинський — офіційно зареєстрований кандидат у президенти України. На вибори Кошулинського висуває ВО «Свобода», якого також підтримали Конгрес українських націоналістів, «Правий сектор», рух «С14» та Організація українських націоналістів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: