Цього тижня закриють автостанцію біля залізничного вокзалу у Львові (фото)

IMG_1691

Вже цієї п'ятниці автостанцію на площі Двірцевій у Львові перенесуть через ремонтні роботи на площі.

Детальніше про це сьогодні на брифінгу розкажуть Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР та Оксана Єстеферова, в.о. директора ЛКП «Львівавтодор».

Фоторепортаж з реконструкції площі Двірцевої дивіться тут.

1 березня стартували ремонтні роботи на площі Двірцевій, що розташована перед головним залізничним вокзалом Львова. Тоді ж рух біля площі перекрили для приватного транспорту. Далі за планом - перенесення автовокзалу, яке має статися 22 березня. Таким чином, ділянку для транспорту перекриватимуть поетапно.

За його словами, ділянку закриватимуть та ремонтуватимуть поетапно.

«Автостанція буде закриватися і з травня буде закриватися трамвайна частина, – пояснив Андрій Білий на початку березня. – І трамвайна частина – остання на цей рік, і тоді ж буде поетапне відкриття й приблизно до листопада маємо вже відкрити трамвайну колію, вона проляже безпосередньо до вокзалу, тож буде зручний під’їзд для тих, хто користується громадським транспортом». Він додав, що після повної реконструкції автостанції, міські автобуси так само заїжджатимуть на територію автостанції.

Водночас, для зручності пасажирів, Львівська залізниця відкрила додаткову зупинку на станції Підзамче для 53 поїздів. Додаткову зупинку вводять з 31 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: