У Львові стартувала «Французька весна» (фото)

55526892_1791960037572213_2080717509505318912_n
Фото: FB/Lviv Today Magazine

У середу, 20 березня, у «Львіварні» відбулося урочисте відкриття XVI фестивалю «Французька весна у Львові», яке супроводжувалося двома мистецькими заходами: «Lviv Fashion Week» та «Lviv Art Days».

Раніше ІА Дивись.info повідомляла, що відкривати фестиваль випала нагода французькій мисткині Ізaґюс своїм показом мод «Прет-а-жете».

Перформанси Ізаґюс тісно переплітаються із сучасним мистецтвом. А її «Прет-а-жете» - це вибуховий показ мод, в якому кожна з суконь має унікальну ідентичність, історію та здатна передати повідомлення про планету, дитинство, становище жінок у суспільстві.

Фото: Lviv Today Magazine

Відтак, у ЛОДА повідомляють, що у заході взяли участь керівництво області та міста, представники дипломатичного корпусу, викладачі та студенти вишів Львівщини, партнерські організації, мистецькі кола та інші поціновувачі французької мови й культури.

Додамо, що організаторами заходу були Посольство Франції в Україні, «Альянс Франсез» Львів та Французький інститут в Україні.

Фото: Lviv Today Magazine

З вітальним словом від керівництва обласної державної адміністрації виступила заступник директора департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Лілія Лисих.

Додамо, що «Французька весна у Львові» триватиме протягом тижня.

Протягом тижня львів'яни матимуть змогу насолодитися концертами французьких музикантів, долучитись до архітектурної прогулянки “Слідами Франції”, для справжніх поціновувачів кіно у Львові презентуватимуть «Довгі ночі короткого метра». Деталі програми фестивалю читайте тут.

Нагадаємо, що «Французька весна в Україні» — це щорічний фестиваль французької культури в Україні. Фестиваль традиційно включає різноманітну кінопрограму, театральні вистави, концерти музичних колективів, художні виставки тощо.

Фото: Lviv Today Magazine

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: