На масштабному Вічі Гідності львів‘яни підтримали Кошулинського на пост Президента (фоторепортаж)

56162467_489568048240581_6336688989243703296_n

На масштабному мітингу за чисті вибори та гідне життя львів‘яни підтримали кандидатом у Президенти Руслана Кошулинського.

Акція відбулася 24 березня на площі перед пам`ятником Тарасові Шевченку, де на заклик об'єднаних націоналістичних сил зібралися львів’яни, щоб підтримати кампанію протидії підкупу під час майбутніх президентських і парламентських виборів.

«Є непоодинокі випадки залякування, підкупу, адміністративного тиску, є так звані «мертві душі». Вже є відповідні подання до правоохоронних органів. Ми ж хочемо показати українцям, що є сила, яка дає їм можливість бути впевненими, що вибори мають бути чисті і чесні, і їхнє право обирати свою владу буде захищено. Влада боїться двох речей: ЗМІ і людей на вулиці. Якщо люди виходять на вулиці і показують своє ставлення, то влада буде боятися чинити фальсифікації. Такі акції показують, що цьому можна протидіяти. Якщо ми не виходимо і не оприлюднюємо зловживань, тоді й буде фальшування. Ці віча по всій Україні для того, щоб люди бачили що вони не одинокі», - розповів про мету акції кандидат у президенти від націоналістичних сил Руслан Кошулинський.

 

«На жаль, Україна досі залишається олігархічною державою, де олігархи, які хочуть лишитися при владі, почали максимально використовувати маніпуляцію свідомістю громадян з подальшою фальсифікацією в день голосування, також підкуп виборців. Тому ті, хто продають свої голоси, і ті, хто купують їх, ті, хто маніпулюють, і ті, хто піддаються на маніпуляції, - це є фактично вороги нації, бо кожен з нас хоче мати чесну державу, де є чесні взаємостосунки між владою і суспільством, із законами, які будуть сприяти тим, за кого голосує народ, а не тим, кого потім намалюють. Ми будемо мати гідне життя, коли українці усвідомлять, що не можна піддаватися маніпуляціям і підкупу, бо ми втрачаємо перспективу не тільки для нашого покоління, але й для дітей і внуків», - додав лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

Він уточнив, що маніпуляція свідомістю виборців відбувається через контрольовані олігархами соціологічні служби та ЗМІ через пропагування теорії “меншого зла”.

«Людям ще до початку виборів вклали в голови: хто має вийти у другий  тур, хто стати переможцем, і що потрібно голосувати не за свого, такого як ти, бо він нібито непрохідний, а за того, хто нібито переможе, бо так кажуть «соціологи». Для чого тоді взагалі проводити вибори? Влада почала нахабний підкуп виборців через укладання якихось договорів, а соціологія вже малює ті результати виборів, до яких вони мають фальсифікувати. Крім цього є інформація, що ні теперішня влада, представлена олігархією, ні ті олігархи, які борються за владу, не змиряться з поразкою і підуть на зрив виборів. Тому потрібно піднімати людей, апелювати до українців, щоб вони не піддавалися на маніпуляції і були активними у виборчому процесі», - пояснив Олег Тягнибок.

Під час віча Руслан Кошулинський розповів про свою програму, зокрема її економічну частину - Антиолігархічний пакет докорінних перетворень. Це законопроекти, які вже підготовані і навіть зареєстровані у парламенті. Вони передбачають усунення олігархів від управління економікою і впливу на політику, повернення  грошей з офшорних зон, заборону приватних монополій та приватизації стратегічних підприємств, перегляд незаконної приватизації, сприяння малому і середньому бізнесу.

«Сьогодні той час, коли кожен українець стає не лише виборцем, а й працедавцем: винаймає на роботу людей, які мають творити ту Україну, про яку українці мріють. Останні 5 років не дають змоги сказати, що ми кардинально змінили державу. У Революції Гідності було три завдання: усунути Януковича, зруйнувати його схеми та не допустити реваншу. Ми виконали лише одне завдання – забрали Януковича. Нова влада осідлала корупційні схеми, а її частиною стали старі поплічники Януковича», – заявив Руслан Кошулинський.

Одне з перших завдань, які стоять перед новою владою, – це те, що українці в Україні мають заробляти. «Я колишній заробітчанин, об'їхав півсвіту. Я ніде не бачив за кордоном українців-заробітчан жебраками. Вони всюди себе можуть реалізувати, тільки не в Україні. Не створені умови. Олігархи за минулий рік збагатилися у 12 разів швидше, ніж зріс ВВП України. У них на руках сконцентровано майже 50% державного бюджету. Без усунення олігархів від управління країною нічого не відбудеться», – заявив Руслан Кошулинський.

За його словами, одне з найголовніших завдань — досягнення справедливого миру для українців.

«У світі поважають сильних. Тому нам вкрай потрібні сучасні високотехнологічні збройні сили. Бо військова наука каже: чим більше у вас сучасної техніки, тим менше будуть гинути ваші військовослужбовці. Я служив у 1987 і у 2015 роках — та сама техніка радянського зразка, а наші найновіші танки йдуть на експорт. Ми маємо себе оснастити ракетами середньої дальності, оснастити свій флот. В “Укроборонопромі” ж, як бачимо, тільки крали, а не формували ЗСУ», – наголосив кандидат у президенти.

Також націоналіст озвучив формулу перемоги України над Московією. «Формула нашої перемоги – це потужні Збройні сили, підтримка найпотужніших країн світу - зміна нормандського формату перемовин на будапештський із залученням Британії та США, усунення олігархів від управління країною і спільна національна ідея, єдність головнокомандувача і війська, влади і нації – аби відстоювати свою незалежність. Ми маємо бути останнім поколінням, яке воює», - підсумував Руслан Кошулинський.

Підтримати на кандидата в президенти від об’єднаних сил націоналістів закликав Олег Тягнибок. «На цих виборах українські націоналісти зробили те, чого потребувала українська нація. Ми запропонували єдиного кандидата в президенти. Українські націоналісти – єдині, хто зумів об’єднати зусилля і запропонувати достойного кандидата», – наголосив Олег Тягнибок.

Підтримку Руслану Кошулинському висловили також лідери  “Правого сектору”, ОУН, КУН, міські голови Івано-Франківська, Хмельницького та Тернополя, ветерани московсько-української війни, волонтери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: