У Держдумі РФ зареєстрували законопроект про невизнання результатів виборів в Україні

70_main-1-640x394

У Держдумі Російської Федерації зареєстрували законопроект про невизнання результатів виборів президента України, які мають відбутися 31 березня.

З відповідним документом можна ознайомитися на сайті Держдуми.

Ініціатором законодавчої ініціативи є фракція партії ЛДПР Володимира Жириновського.

У документі, зокрема, зазначається: «Депутати Державної Думи вважають очевидним, що носії радикальної ідеології, які захопили владу на Україні 2014 року внаслідок державного перевороту і є організаторами численних заворушень на території цієї держави, не в змозі забезпечити проведення чесної і політично відповідальної виборчої кампанії, особливо в умовах заохочення західними спонсорами антиросійської політики».

Крім того, у документі йдеться, що 26 лютого 2019 року Президентом України був підписаний закон, на підставі якого, зокрема, накладається заборона на участь російських громадян в якості спостерігачів від Російської Федерації і міжнародних організацій у спостереженні за виборами Президента України».

Похвалився своєю «ініціативою» у соцмережах і лідер ЛДПР Жириновський.

Тож, незважаючи на те, що до виборів президента залишилося ще декілька днів, депутати Держдуми готові заздалегідь визнати вибори в Україні нелегітимними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: