Завдання нового Верховного Головнокомандувача – докорінно очистити владу, – Кошулинський

54798387_2387203014890041_1927291004130426880_n

За п’ять років влада не спромоглася провести реальну люстрацію, реформувати СБУ,  Наповнити державні структури патріотами-професіоналами, вважає кандидат у президенти Руслан Кошулинський.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Підполковник, експерт Антитерористичного центру СБУ, працівник Штабу АТО Василь Прозоров протягом чотирьох років зливав ворогу таємну інформацію. Про це нарешті стало відомо. Тільки не від співробітників Внутрішньої безпеки, як би хотілося на це сподіватись, а від самого Прозорова – у річницю створення СБУ він бенефісив в ефірі кремлівських ЗМІ», – написав Руслан Кошулинський.

Він зазначив, що найгірше, що цей сором не винятковий.

«Раніше на шпигунстві спіймали колишнього полковника українських військово-повітряних сил, а насправді ретельно законспірованого агента ГРУ Сергія Лазарєва. Цей працював на Росію протягом трьох років. А ще – особистого перекладача прем’єр-міністра. А ще у нас в керівництві Служби зовнішньої розвідки працює генерал Семочко, чиї багаторічні зв’язки із РФ повністю влаштовують державну владу.

Уявляєте таку ситуацію в якійсь із цивілізованих країн світу? А ще під час війни? В Україні це, на жаль, реальність.

Що всі ці п’ять років заважало «новій» постмайданній владі провести в державі реальну люстрацію? Реформувати СБУ? Наповнити державні структури патріотами-професіоналами? Корупція, кумівство і небажання вигравати війну. Бо їй, олігархічній владі, все це попросту вигідно», – йдеться у дописі Кошулинського.

Він вважає, що завдання нового Верховного Головнокомандувача – знищити цю систему, докорінно очистити владу. Запровадити обов’язкову перевірку держслужбовців, кандидатів на виборні посади за допомогою «детектора брехні» на причетність до корупційних дій, сепаратизму, співпраці з іноземними спецслужбами та наявність громадянства інших держав. Відкрити архіви КДБ СРСР. Призначати на державні посади фахівців, відібраних на відкритому конкурсі за принципами патріотизму і професіоналізму.

«Інакше війну ми не виграємо», – наголосив кандидат у президенти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: