Сьогодні у Львові стартує Фестиваль Писанок

29 березня – 5 травня у Львові на площі Музейній пройде Фестиваль Писанок

Під час Фестивалю Львів перетвориться на Музей Писанки під відкритим небом, де з різних матеріалів будуть створюватися та оздоблюватися писанки.

Кожен охочий зможе приєднатися до загальноміського фестивалю – потрібно лише створити власну писанку та виставити її для загального огляду.

Особливістю цьогорічного Фестивалю стане марафон «Добра Справа, – кожен може зробити!», під час якого громадські організації Львова спільно з благодійниками будуть створювати платформу благодійності у місті і робити добрі справи.

Також перед Великоднем організатори проведуть квест Львовом, в якому участь зможе взяти кожен бажаючий. Потрібно буде відшукати гігантські писанки, які будуть розташовані по цілому місту.

Як зазначив організатор фестивалю Андрій Сидор: «Проводячи цей Фестиваль ми прагнемо наповнити Львів передвеликоднім настроєм, щоб по цілому місту можна було побачити символ Великодня – писанку. Також нам важливо, щоб у Львові робились добрі справи, звісно не лише перед святами, але в цей час особливо».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: