У день голосування на Львівщині працюватиме «гаряча» телефонна лінія щодо порушення виборів

vyb3

Уже в неділю, 31 березня, Україна обиратиме Главу держави на чергових президентських виборах.

У зв’язку з цим в обласній державній адміністрації працюватимуть телефони «гарячої лінії»: (032) 2-999-285 і (032) 2-999-152. Про це повідомила начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату обласної державної адміністрації Зоряна Павлів, передає прес-служба Львівської ОДА.

Зі слів посадовця, кожен виборець за цими номерами може повідомити про виявлені порушення під час ходу виборчої кампанії, з’ясувати адреси місць розташування окружних та дільничних виборчих комісій, адреси приміщень для голосування тощо.

Зоряна Павлів зазначила, що телефонна «гаряча лінія» працюватиме з 7.00 години 31 березня до 6.00 години 1 квітня.

Додамо, щона офіційній сторінці "Державного реєстру виборців. Львівщини" у мережі "Фейсбук", на якій кожен може ознайомитися із найсвіжішими публікаціями з актуальних виборчих питань.

Також, 31 березня, коли українці обиратимуть президента, Львівська організація Комітету виборців України запустить телефонну гарячу лінію. Про це ідеться на сторінці організації у Facebook.

Консультанти Львівської організації КВУ допоможуть аналізувати та вирішувати можливі проблемні ситуації, юридичні та процедурні питання.

«Якщо Ваші права як виборця, спостерігача, кандидата, журналіста порушують або дії осіб, що організовують виборчий процес, та інших учасників виборів здаються вам неправомірними, маєте запитання щодо реалізації своїх виборчих прав чи інші питання, що стосуються перебігу голосування та підрахунку голосів телефонуйте і пишіть», – ідеться в повідомленні.

Звертатись можна на електронну скриньку [email protected] або за номерами:

+38 096 894 53 24
+38 096 169 13 61
+38 050 546 56 32
+38 098 719 72 70

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: