На спецдільницях у зоні ООС вже проголосувало 30% військового складу

unian_675190__1__1_650x410
Фото: РБК

Станом на 10:00 на території Донецької та Луганської областей всі спеціальні виборчі дільниці для військових відкрились вчасно. Вже проголосувало 30% військового складу.

Про це інформує Громадянська мережа ОПОРА.

«Всі 79 спеціальних виборчих дільниць на території Донецької та Луганської областей відкрилися своєчасно, працюють у відповідному режимі, порушень, на даний час немає. Зараз станом на 10 годину вже проголосувало 30 відсотків основного військового складу», - у коментарі ОПОРІ розповів полковник, начальник відділу морально-психологічного забезпечення Об'єднано-командного пункту Об'єднаних сил Євген Коваленко.

Нагадаємо, згідно з постановою ЦВК №554 від 14 березня на території Донецької та Луганської областей створено у виняткових випадках 79 спеціальних виборчих дільниць. Завдяки цьому військовослужбовці, які під час виконання своїх обов'язків перебувають на Донеччині, зможуть 31 березня 2019 року взяти участь у чергових виборах  Президента України. Ці дільниці були створені в зоні проведення Операції об’єднаних сил, саме там, де військові частини знаходяться поза межами населених пунктів, а військові виконують свої бойові завдання та не можуть проголосувати за місцем своєї дислокації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: