У день виборів в інтернеті продовжують транслювати рекламу кандидатів у президенти

chesno_civicmovement1200.1200x630-1-1200x630

Рух ЧЕСНО зафіксував низку випадків агітації за чи проти кандидатів у президенти в день виборів.

Загалом ЧЕСНО сьогодні зафіксував 18 рекламних відеороликів від сторінки «Прес-центр Бойко». Сама сторінка була створена на початку лютого та присвячена виключно висвітленню діяльності кандидата в президенти Юрія Бойка.

Також, в день виборів зі сторінки «Анжелика А» рекламується відео пісні вуличного музиканта, очевидно, проти кандидата Порошенка. На цей канал в Youtube це відео було завантажено понад 2 роки тому.

Ще одне рекламне відео в Youtube містить ознаки реклами на користь кандидата Володимира Зеленського. Це відео рекламується зі сторінки Альберта Точиловського. На своїй сторінці автор відео коментує найрізноманітніші питання - від сурогатного материнства і утеплення будинків до євроблях, спорту та виборів.

Крім цього, в день виборів ЧЕСНО зафіксував рекламу на користь Олега Ляшка зі сторінки Tut News у соцмережі Facebook. Допис почали рекламувати ще вчора, тобто з дня тиші. За його поширення заплатили щонайменше 100 доларів. Загалом на рекламні дописи на користь Ляшка з цієї сторінки від 25 березня витратили щонайменше 2 тисячі доларів. Cторінка Tut News поширює передовсім матеріали інших популярних новинних сайтів країни і час до часу публікує компліментарні дописи (часто рекламні) на користь Олега Ляшка.

Також, рух ЧЕСНО  в день виборів зафіксував рекламу проти кандидата Анатолія Гриценка. На рекламі в Google стоїть сайт grytsenko.net який поширює компромат на Гриценка, зокрема щодо ніби то розпродажу зброї, розкрадання земель та його причетності до корупції.

Також, в YouTube рекламують новину «Прямого каналу» про те, що Володимир Зеленський відмовився від ефіру на одному з українських каналів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: