У Львові шукають чотирилапих донорів крові

IMG_5477

Про це у Facebook повідомляє директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

У теплий період року суттєво збільшується активність кліщів і у тій же прогресії зростає кількість хворих тварин на піроплазмоз. Зачасту, переливання крові це єдина можливість порятунку хворого собаки.

Відтак, у ЛКП «Лев» повідомляють, що сьогодні є щоденний попит на кров, якої катастрофічно бракує. Зазначається, що половина донорів, нажаль, після проведення аналізів відпадає через виявлені проблеми із здоров'ям. Допомогти зможуть лише після проведеного курсу лікування.

«Друзі, нам вкрай необхідні донори крові - вакциновані собаки без хронічних захворювань, вагою від 25 кілограм, віком від 2 до 8 років», - закликає Кошак.

Що Вам це дасть:
1. Можливість безкоштовно отримати огляд та аналізи для свого собаки і переконатися у його здоровому фізичному стані, або ж вчасно помітити та відреагувати на погіршення здоров'я
2. Дізнатися групу крові свого улюбленця
3. Врятувати життя домашнього, або безпритульного собаки

Для запису телефонуйте на номер ветеринарної клініки ЛКП "Лев" +380685354545, після прослуховування автовідповідача натисніть 2.

Нагадаємо, 20 березня у ЛКП «Лев» запрацював перший на Західній Україні банк крові для тварин. За словами ветеринарів, основне завдання банку крові – забезпечити оперативне переливання донорської крові, якщо чотирилапий втратив значну частину своєї при травмі, або його кров заражена інфекцією. Саме оперативне переливання може врятувати собаці життя. Формують банк крові волонтери з числа власників собак.

Проект загальною вартістю в 275 тисяч гривень почали реалізовувати 2018 року і ось тепер банк крові зможе почати свою роботу.

ІА Дивись.info вже повідомляла, що завдяки створеному банку крові вдалось врятувати двомісячне цуценя хаскі, віком 2,5 місяці, у якого було виявлено бабезії (це – внутріклітинні паразити, які уражають еритроцити крові у тварин та людей).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: