КВУ назвав партії, яким «світить» багато мандатів у наступній Раді

630_360_1453795231-6454

Голова Комітету виборців України Олексій Кошель прогнозує значну присутність політичних партій «Батьківщина», «Громадянська позиція» та «Самопоміч» у дев'ятому скликанні Верховної Ради.

Таку думку він висловив в інтерв'ю телеканалу ZIK.

«Я переконаний, що у парламенті наступного скликання – тобто вже за півроку – ми побачимо досить велику присутність і «Батьківщини», і «Громадянської позиції», і «Самопомочі», і низки інших політичних сил», — сказав Кошель.

Водночас він наголосив, що не потрапляння лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко до другого туру президентських виборів не можна розцінювати як своєрідний кінець епохи і відхід старої генерації політиків.

«Юлія Тимошенко ще півроку тому показувала рейтинг понад 20%. Тобто кожен четвертий виборець орієнтувався на неї. А результат виборів залежить також від політтехнологічних особливостей кампанії, від того, наскільки кандидати вміють грати на настроях виборців, та від інших умов. Тобто в будь-якому разі Юлія Тимошенко буде зберігати сильний вплив в українській політиці», — уточнив голова КВУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: