Зеленський відмовився здавати аналізи на НСК «Олімпійський»

_106252609_z-p

Кандидат у президенти Володимир Зеленський відмовився здавати аналізи в медпункті на стадіоні Олімпійський і хоче зробити це в клініці Eurolab.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив спікер передвиборного штабу Зеленського Дмитро Разумков, пише ЛІГА.net.

«При всій повазі до Олімпійського, є незалежні майданчики, тому завтра, о 8 ранку, ми запрошуємо нашого опонента в Eurolab, де можна здати аналізи і ні у кого не виникне питань про те, що хтось щось підтасував», - сказав Разумков .

Засновником і президентом Євролаб є журналіст Андрій Пальчевський, який підтримав Зеленського на виборах.

Уточнюючи на прохання журналіста, чи не вважає він заангажованістю те, що Зеленський хоче здати аналізи в лабораторії, власник якої підтримував його на виборах, Разумков сказав: «Як мінімум, менша (заангажованість, - ред.), ніж проводити на території медпункту, який так чи інакше відноситься до МОЗ, яке досить непогано підтримує чинного гаранта Конституції».

Говорячи про те, що буде в разі, якщо Зеленський здасть аналізи о восьмій ранку в клініці, а Порошенко - о дев'ятій ранку в медпункті на «Олімпійському», Разумков сказав: «Ми покажемо свій аналіз так точно. І він буде абсолютно незаангажованим».

Уточнюючи, чи визнають в штабі Зеленського результати, які Порошенко здасть в іншому місці, він сказав: «Головне, щоб ви визнали наш результат».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: