Молодь Львівщини запрошують на форум #StudyDo

6-7 квітня Львівський обласний учнівський парламент організовує дводенний форум для учнівської молоді, яка має високу мотивацію до участі громадському житті.

Програмою передбачено різноманітні лекції у сферах мотивації та Soft Skills, а також на території проведення заходу відбуватиметься Базар Ідей, на якому будуть представлені громадські організації Львівщини. Учасники заходу матимуть можливість детальніше дізнатись про їх діяльність та долучитися до організації спільних проектів.

У перший день ви зможете прослухати мотиваційні лекції: «Сучасна журналістика: виклики і загрози», «Мрій, прагни, дій!» та «Почути себе», окрім цього, пройти тренінги на тему «Розвиток креативності», «Тайм-менеджмент» та «Робота на TV: критичне мислення», «Small Talk».

По завершенню першого дня учасників чекає творчий вечір.

Вже другого дня на локації Soft Skiils молодь матиме можливість прослухати теми: «Критичне мислення» та «Емоційний інтелект»,«Хто такий волонтер і яку йому дати футболку?» та «Переговори».

Впродовж Форуму учасників також чекають хедлайнери: Діана Червінська, Олег Чучман, Реван Палюх.

А у блоці «Мотивація» учасники отримають натхнення від спікерів на теми: із «Кордони часу, або чому ми егоїсти» «Як досягти успіху в 16», «Успішний сімейний бізнес»

Проект став переможним на конкурсі молодіжних проектів та отримав фінансування з Обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

Контактна особа: Соломія Чайка, тел.:0631832058.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: