На «Суспільному» порахували вартість дебатів на НСК «Олімпійський»

339233

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що орієнтовна вартість дебатів на НСК «Олімпійський»  між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком може коштувати орієнтовно 6 мільйонів.

Про це він сказав журналістам у понеділок, передає УП.

За його словами, раніше у ЗМІ була озвучена приблизна сума в один мільйон, але після того, як все підрахували, вартість ймовірних дебатів на стадіоні збільшилася майже до 6 мільйонів.

«Основні речі – це оренда стадіону. Його потрібно буде орендувати щонайменше на два дні, щоб все це влаштувати і побудувати там сцену. Далі залежить від самих сцен, де буде їхнє розташування, які екрани там будуть, освітлення, озвучення і так далі. Разом все це потягнуло приблизно на 6 мільйонів», – розповів Аласанія.

Водночас він зазначив, що якщо буде доведено, що дебати на стадіоні – це політична агітація, то доведеться ще заплатити телеканалам за трансляцію, згідно з прайсами.

«Це окремі суми, які я порахувати не можу. У ЦВК лежать ці прайси, вони незмінні вже і додатково це може бути ще 6 мільйонів», – сказав глава НСТУ.

Аласанія додав, що якщо один з кандидатів на дебати не з’явиться, то сума може трохи зменшитися, але час на дебати все одно доведеться витратити, тож як такої економії не вийде.

На питання журналістів щодо ймовірного продажу квитків на дебати кандидатів у президенти, він відповів, що сама ідея виглядає смішно, але теоретично це міг би робити стадіон.

При цьому він додав, що за його власним, персональним відчуттям, дебати все ж таки відбудуться у студії «Суспільного», а не на стадіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: