«Є в нас і відео, і аудіо»: у СБУ відкинули сумніви щодо хабарництва лікарки-невролога

56453107_2122254134476578_2671565925508972544_n

У львівській лікарні вважають дуже дивними обставини затримання невролога. СБУ ж заявляє про наявність доказів щодо хабарництва лікарки-невролога.

Як повідомив речник управління СБУ Львівщини Олег Александров, правоохоронці мають в наявності відео- та аудіоматеріали щодо вимагання хабара лікарем-неврологом.

«Хочу одразу зняти усі питання із хабарництвом лікарки-невролога, яка брала гроші з батьків дітей з інвалідністю. Кастова солідарність, яку проявляють окремі медпрацівники до своїх нечистих на руку колег, не вартує того. Можна залишитися в дурнях. Наприклад головлікар львівської дитячої клінічної лікарні висловив сумнів у професійності дій правоохоронців. Нібито його підлегла свята і таке інше. А зла СБУ довела бідну жінку до лікарняного ліжка. Пам’ятаєте історію з паном Агашковим? Тоді опубліковане відео зняло усі питання у непрофесійності чи провокаціях з нашого боку. Невже хтось думає, що цього разу було інакше? Є в нас і відео, і аудіо. Дуже цікаве. Треба просто дочекатися, коли його дозволять оприлюднити слідчі», - повідомив Олег Александров на своїй сторінці у Facebook.

Раніше, головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт повідомив, що лікарку-невролога неврологічного відділення поліція затримала з підозрою в отриманні неправомірної вигоди за дуже дивних обставин. Пакет із грішми виявили в ординаторській між столом та диваном, де є постійний потік людей. На пакеті з грішми відбитків пальців лікарки не виявили.

Читайте також: У Львові затримали лікаря, яка вимагала хабар з матері дитини-інваліда (фото, відео) 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: