У Лондоні арештували підозрюваного у нападі на авто посла України

Безымянный
Фото: відкриті джерела

У Лондоні взяли під варту чоловіка, який напередодні кілька разів навмисне протаранив службовий автомобіль посла України в Британії Наталії Галібаренко.

Про це повідомляє "Європейська правда" із посиланням на заяву міської поліції Лондона.

"Чоловік у віці 40 років був заарештований за підозрою в замаху на вбивство співробітників поліції і нанесенні шкоди", - повідомили у поліції. Як повідомляють, у якості запобіжного заходу його спершу доставили в центральну лондонську лікарню. Під час інциденту нападник не постраждав.

Тепер підозрюваного утримують під вартою в центральній поліцейській дільниці Лондона.

Цікаво, що чоловік, який напередодні декілька разів навмисно протаранив службовий автомобіль посла України у Великій Британії, протягом кількох годин перед інцидентом гучно слухав в машині українську музику.

Про це повідомляє "Європейська правда", посилаючись на дані британських ЗМІ.

Зокрема, цю інформацію розповів один із місцевих жителів, що мешкає біля українського посольства. Дарсі Мерсьє стверджує, що автомобіль нападника під'їхав до посольства близько 7 ранку в суботу, водій гучно увімкнув музику "на знак протесту проти посольства".

"Я попросив його вимкнути музику, а він сказав, що увімкнув  українську музику для українського посольства. Він був трохи войовничий", - розповів чоловік BBC.

Інший житель, Ден, який теж проживає поруч, розповів MailOnline, чоловік у "Мерседесі" був на вулиці з гучною музикою  протягом декількох годин - з 7:30 ранку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: