Політичний оглядач Дивись.info презентує свою другу книгу у Львові

Микола_Давидюк_-_політолог-640x394
Фото з сайту politeka.net

Сьогодні у Львові відбудеться лекція-презентація другої книги політолога Миколи Давидюка.

На лекцію запрошують Книгарня "Є" та видавництво Смолоскип з нагоди виходу другої книги автора «Як зробити Україну успішною?» Захід відбудеться 15 квітня, початок - о 18.30 у Книгарні "Є", що на проспекті Свободи, 7. Вхід вільний.

У своїй другій книзі політолог та політичний оглядач Дивись.info Микола Давидюк спробував почати загальнонаціональний діалог, велику суспільну дискусію про те, як зробити Україну успішною. Дати відповідь на просте запитання: а що я можу зробити для успіху країни? Так і виникла ідея однойменної книжки, усі герої якої розуміють виклики, що стоять перед ними та їхньою галуззю загалом. Водночас вони впевнені: потрібно починати з себе, і тоді все вийде, й Україна стане такою, якою ми хочемо її бачити. Це майже 300 сторінок інтерв'ю з відомими та впливовими українцями, фахівцями різних сфер, лідерами думок тощо про рецепт української успішності. Загалом у книзі зібрано 17 розгорнутих інтерв'ю, розбитих на 15 профільних тем.

Книга уже була презентована в Києві та низці українських міст, тож сьогодні нагоду поспілкуватися з автором мають львів'яни.

Огляди Миколи Давидюка для Дивись.info щодо поточних політичних подій в Україні та світі читайте тут.

Микола ДАВИДЮК,  Ph.D, політолог, директор аналітичного центру «Політика», менеджер виборчих та PR кампаній.  Сертифікований спостерігач за виборами від ОБСЄ, працював на виборчих кампаніях в Грузії – 2013, Іспанії (Каталонія) – 2015 та Киргизстані – 2017. Політичний експерт на українських та міжнародних інформаційних ТБ каналах і радіо (ICTV, EURONEWS, 112, ПРЯМИЙ, ESPRESO, NEWSONE, ГРОМАДСЬКЕ РАДІО, 5 КАНАЛ, КИЇВ ТВ, 1+1, ZIK, 24 ТА ІН.). Автор книг: “ЯК ПРАЦЮЄ ПУТІНСЬКА ПРОПАГАНДА” та "ЯК ЗРОБИТИ УКРАЇНУ УСПІШНОЮ?". Засновник Форуму Нових політичних лідерів. В 2017, пройшов курс emerging leaders в Harvard Kennedy School.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: