40 картин на 4-х художників: у Львові відкриють виставку живописців з Івано-Франківська

Живописці Івано-Франківської обласної організації Національної Спілки художників України у четвер, 18 квітня, у Львівському палаці мистецтв представлять свої роботи у спільній виставці «Обрії».

Усі картини є результатом пленерів, проведених на Закарпатті та серед природи Івано-Франківщини.

• Володимир Сандюк:
Доцент кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва і реставрації Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника. Працює в галузі живопису, декоративно-прикладного мистецтва. Автор 23 персональних виставок!
З 1998 року член НСХУ, а з 2013 року – заслужений художник. Його твори закуплені Міністерством культури і мистецтв України, Дирекцією виставок НСХУ, а також знаходяться в музеях та приватних колекціях України та зарубіжжя.

• Микола Качур:
З 2017 року – член НСХУ. Навчався у Заочному Народному університеті в Москві. Працює у техніці олійного малярства. Головні теми – пейзаж, портрет та натюрморт. Автор багатьох персональних виставок. Активний учасник всеукраїнських, обласних мистецьких виставок та пленерів.

• Богдан Бринський:
Живописець, член НСХУ з 1995р. Після отримання кваліфікації з малярства у Прикарпатському національному університеті ім.В.Стефаника працював художником-реставратором на Івано-Франківщині; стажувався у Європейському центрі реставрації (Венеція). Від 2001 – викладач кафедри образотворчого мисттецтва Прикарпатського університету (Івано-Франківськ). Учасник міжнародних виставок та автор персональних, які представив у Івано-Франківську та Києві. Його твори знаходяться у Івано-Франківському художньому музеї, Львівському національному музеї українського мистецтва тау приватних колекціях в Україні та закордоном.

• Богдан Кузів:
Живописець, графік. Член НСХУ з 2012 року. Після закінчення Прикарпатського університету працював у Польщі. 2001 року навчався і працював художником у Римі. Від 2004 – учасник обласних, всеукраукраїнських і міжнародних мистецьких виставок. Представив персональні виставки в Афінах (Греція, 2012) та Івано-Франківську (2013). Створює пейзажі, натюрморти, мореністику, портрети у стилі критичного реалізму. Деякі полотна зберігаються у Музеї мистецтва Прикарпаття (Івано-Франківськ).

Відкриття виставки – 18 квітня о 16:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: