Сьогодні відбудеться фінал конкурсу «Міс Львів 2019»

16 квітня в Львівській опері відбудеться фінал конкурсу «Міс Львів 2019».

За звання «Міс Львів 2019» та можливість представляти наше місто на всеукраїнському конкурсі «Міс Україна» на сцені Львівського Оперного театру змагатимуться 14 красунь. Зі слів власниці конкурсу «Міс Львів 2019» Валерії Никифорець, цього року володаркою головної корони міста стане не прото красуня, а ще ерудована дівчина, з добрим серцем. Також Валерія Никифорець зазначила, що з кожним конкурсом все більше уваги приділяють саме соціальній складовій.

Цього року ведучим конкурсу «Міс Львів 2019» буде незмінний Тимур Мірошниченко, а між виходами дівчат на сцені Львівської опери виступатимуть гурт Антитіла, Артем Пивоваров, Рекенвальд, Мама Ріка, BAKUN. Також на конкурсі буде зіркова гості - Катерина Осадча з програмою «Світське життя». Крім того, в залі зберуться 10 вже титулованих «Міс Львів 2019».

Додамо, конкурс краси «Міс Львів 2019» проводять у нашому місті ще з 2009 року і за цей час проект отримав надзвичайне визнання. Щороку на заході збираються відомі дизайнери, художники, бізнесмени, громадські діячі, політики та представники ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: