Дружина Зеленського пояснила, чому він ігнорує журналістів

image (8)

Дружина кандидата в президенти Володимира Зеленського Олена Зеленська пояснила, чому шоумен так рідко виступає перед журналістами.

«Зараз до нього звучить багато претензій, що він ховається від преси. Я не радила йому виходити до журналістів. Насправді і без того багато виходів, комусь відмовляють, але багатьом ні. Просто все встигнути нереально», - заявила вона в інтерв'ю Апострофу.

За словами Олени Зеленської, її чоловік останні місяці «накопичує знання і досвід». Вона наголосила, що Володимир Зеленський «цілими днями» проводить консультації з експертами.

«Це складний процес, це навіть не навчання, це робота. Він повинен зрозуміти практично усе і це неможливо зробити за одну хвилину. Він зараз екстерном проходить курс молодого бійця, і мені здається, успішно», - сказала вона, коментуючи заяви про відсутність політичного досвіду у Зеленського.

Другий тур виборів президента України відбудеться 21 квітня.

За результатами першого туру, українці обиратимуть між чинним президентом Петром Порошенком і шоуменом Володимиром Зеленським.

У другому турі, за даними опитування КМІС, Зеленського готові підтримати 72,2% виборців, а чинного президента Петра Порошенка - 25,4%.

Примітно, що шоумен уникає спілкування з журналістами. Його позицію з низки питань найчастіше озвучують представники його штабу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: