Президент Петро Порошенко терміново звернувся до українців (відео)

1021198259

Президент Петро Порошенко терміново звернувся до українців і попросив підтримки під час другого туру виборів 21 квітня.

«Я знаю, як багато у вас до мене претензій. Я знаю, як важко кожному з вас пробачити мені мої помилки і повірити мені ще раз. Це моя провина. Так, я не ідеальний. Але впевнений, що ми не маємо права перекреслити все досягнуте і відмовитися від європейського майбутнього», – сказав глава держави.

Петро Порошенко вибачився за помилки і попросив підтримки 21 квітня.

«І прийму будь-яке ваше рішення, адже воля народу понад усе! Втім, коли ви прийдете на дільниці, не думайте про Зеленського. І про Порошенка теж не думайте. Думайте про Україну, як її зберегти. Так само, як в чотирнадцятому році ви зупинили Новоросію, тепер, прошу, не допустіть її перетворення на Малоросію. Слава Україні!» – сказав президент.

Він зазначив, що за 5 років Путін не досяг жодної своєї стратегічної цілі щодо України.

«Намагався атакувати нас з фронту і підірвати з тилу - нічого в нього не вийшло. Він прагне реваншу, він не відмовився від планів знищити Україну, позбавити нас незалежності і розмити нашу національну ідентичність. Перше, що він ставить собі за мету - негайно зупинити наш рух до ЄС та НАТО як системи колективної безпеки. Вона Росії не по зубах, а нас вона надійно захистить», - наголосив президент.

Прошенко додав, що Кремль докладе максимально зусиль для формування лояльної до Москви більшості під час парламентських виборів.

«А вже зараз Путін розраховує на слабкого, непідготовленого, некомпетентного новачка на посаді президента України, якого легко переграє і на безпековому, і на дипломатичному, і на політичному фронтах. Україні потрібен лідер, який здатен протистояти Путіну і зривати його хижі плани щодо нашої країни», – зазначив Порошенко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: