У день дебатів на стадіоні очікується до 60 тисяч осіб

1507019570-3158-kabmin-vyidelit-sredstva-dlya-pogasheniya-dolgov-nsk-olimpiyskiy

Підрозділи МВС готові забезпечити безпеку громадян у день дебатів на НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє Укрінформ.

Відтак, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що вчора відбулася нарада у МВС із представниками обох штабів, де були прийняті попередні узгодження щодо того, як мають проводитися ці дебати.

"Підрозділи МВС цілковито готові до виконання поставлених завдань щодо захисту і здійснення всіх необхідних заходів безпеки до тих, хто буде присутній на НСК "Олімпійський" під час проведення дебатів", - зазначив Шкіряк.

Він також нагадав, що попередньо на стадіоні на дебати очікується до 60 тисяч осіб.

"Нацполіцією, Нацгвардією, ДСНС будуть здійснені, звичайно, всі необхідні заходи безпеки, щоб не допустити будь-яких позаштатних ситуацій, чи, не дай Бог, провокативних дій. Ми готові до забезпечення правопорядку у повній мірі", - уточнив Шкіряк.

Також радник міністра наголосив, що громадянам, які збираються прийти на стадіон, не варто брати з собою заборонені предмети, такі як фаєри, ножі, зброю будь-яку, інші речі, які можуть бути елементом здійснення провокацій, бо це заборонено, і такі речі будуть вилучатися.

"Ми звертаємося до українських громадян. Безумовно, будуть рамки, буде здійснюватися поверхневий огляд, на НСК "Олімпійський" буде достатньо багато правоохоронців, включаючи спецпідрозділи Нацполіції. І ми сподіваємося, що кожен розуміє, що це здійснюється виключно для захисту і для унеможливлення будь-яких провокативних дій. Просимо з розумінням ставитися до тих заходів, які будуть проводити правоохоронні органи", - наголосив Шкіряк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: