Треба чітко заявити про свої вимоги, за які новий президент не може переступати, — Гірняк

57608812_1275469812607570_1761350351329427456_n

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк вважає, що слід негайно формувати вимоги нового президента України та мати чітке бачення як їх відстоювати.

Під час марафону на одному із телеканалів Гірняк звернувся до відповідальних політиків та громадських діячів Львівщини з ініціативою провести відповідний спільний діалог. Він також закликав у час політичної турбулентності забути про партійні, особисті чи групові інтереси.

«Що тепер робити? По перше не поспішати з висновками, зберігати спокій. По друге, треба чітко заявити про свої вимоги, виставити межі, своєрідні «червоні коридори», за які новий президент не може переступати. По третє - готуватися ці межі захищати. Найближчими днями запрошую відповідальних львівських політиків і громадських діячів до діалогу. Вважаю, що необхідно вжити відповідних заходів на всіх регіональних рівнях влади», - наголосив Володимир Гірняк.

Він також додав - Львівщина завжди несла особливу відповідальність за українську справу і зараз має заявити про свою позицію. Це тим паче необхідно, додав Гірняк, адже на сьогодні немає ясності, хто такий новий президент, хто його команда, куди він захоче вести країну.

«І навіть якщо все гаразд - чи втримає він кермо держави, чи через його недосвідченість не постраждає Україна? На ці питання поки що нема відповідей. І президент , і всі інші політики, і всі громадяни мають право на свої думки, дії та інтереси. Але в нелегкі часи, в тривожні часи , всі особисті, всі групові, всі партійні інтереси треба на час забути. Україна перш за усе - потім все інше», - акцентував Володимир Гірняк.

Говорячи про причини програшу кандидата у Президенти України Петра Порошенка, він наголосив: у такому результатів винне в першу чергу оточення та неефективна кадрова політика.

«Свинарчуки», «насірови», «дубневичі», не розслідувані кримінальні справи – це все в цілому дало от такий результат Порошенку», - переконаний Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: