Як Зеленський та Порошенко відреагували на результати екзит-полів

_106252609_z-p

Шоумен Володимир Зеленський перемагає у другому турі виборів президента України.

Такі результати оприлюднив консорціум «Національний екзит-пол 2019» о 20:01 на основі даних, зібраних за дві години до закінчення голосування.

Як Володимир Зеленський та Петро Порошенко відреагували на результати екзит-полів читайте в дайджесті ІА Дивись.info.

Зображення: radiosvoboda.org

«Ми зробили це разом. Зараз не буде ніякого пафосу. Я просто хочу сказати "дякую" своїм батькам за підтримку і за те, що вони це пережили, моїй дружині за силу і витримку, дітям і родині. Дякую усій нашій команді. Усьому штабу, кожному. Дякую СБУ, що тримали мене в тонусі. Дякую українцям за підтримку і тим, хто зробив інший вибір», - зазначив Зеленський.

Потім кандидат звернувся до країн пострадянського союзу: «Подивіться на нас, все можливо».

У свою чергу Петро Порошенко заявив, що не збирається йти з політики.

«Ніколи не здавайся, ніколи, ніколи, ніколи. Ні в малому, ні у великому. Ніколи не здавайся, якщо це не суперечить здоровому глузду. Саме цими словами Черчиля я керувався завжди, цими словами я керувався у 2014, коли отримав спустошену країну. Цими словами я керувався, коли вирішив знову балотуватися. "Ніколи не здавайся", — чую я зараз, коли бачу результати екзит-полів. І ці результати дають мені підставу подзвонити опоненту і привітати його з перемогою, як прийнято в цивілізованих країнах», - сказав Порошенко.

Також Петро Порошенко визнав поразку у президентських виборах.

«Вже наступного місяця я залишу пост глави держави. Так вирішила більшість українців, і я сприймаю це рішення. Я піду з офісу Президента. Але я не йду з політики. Твердо хочу про це заявити і пояснити чому»,  - заявив Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: