Синютка підбив підсумки своєї діяльності на посаді голови Львівської ОДА

IMG_9867

Олег Синютка, який очолював Львівську ОДА з грудня 2014 року, після другого туру президентських виборів, анонсував свою відставку. 

На думку Синютки, найголовніше, чого йому вдалося добитися – це є злагода в суспільстві, адже Львівщину дуже часто хотіли демонструвати таким краєм, які роздирають внутрішні суперечності, про це йдеться в матеріалі Дивись.info — «Кінець епохи Синютки: з яким багажем покидає посаду голова ЛОДА»

«Коли задають такі питання, перше, що мало би спадати на думку – кілометри доріг, нові школи, садочки, майданчики, виробництва. Але я вважаю, що не це є найголовнішим. Найголовніше, чого мені вдалося добитися за ці 4 роки та 4 місяці – це є злагода в суспільстві, єдність суспільства. Львівщину дуже часто хотіли демонструвати таким краєм, які роздирають внутрішні суперечності, але ми демонструвати, що Львівщина – це єдиний організм, в якому переплетені дуже багато різноманітних людей, але всі вони налаштовані проукраїнською ідеєю. Це, напевно, заслуга Революції Гідності й цих львів’ян, які взяли безпосередню участь у подіях революції, українсько-російської війни, не лише ті, які були на фронті, на передовій. Це ті, хто допомагали коштами, речима, добрими справами. Ця єдність суспільства, я вважаю, найголовніше, що мені вдалося зробити за чотири роки.

Розумієте, дороги та інше – це все похідне. Направду, держава дала великі можливості й ми як регіон, в якому об’єднали зусилля народні депутати від Львівщини, депутати обласної ради, депутати місцевих рад, керівники адміністрацій, просто звичайні люди, впливові люди й це все дало можливість зробити оце, що вимірюється в тонах, кілометрах. Але найголовніше – це єдність», - розповів Синютка.

Читайте також: Кінець епохи Синютки: з яким багажем покидає посаду голова ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: