Єврокомісар Ган пропонує Зеленському повну підтримку ЄС

630_360_1557227737-312

Європейський комісар з питань європейської політики сусідства Йоганнес Ган зустрівся у Києві з новообраним Президентом України Володимиром Зеленським та висловив йому підтримку ЄС.

Про це Ган повідомив у Twitter, передає Укрінформ.

"Сьогодні я привітав Володимира Зеленського особисто в Києві з його вражаючою перемогою на посаду Президента України, яка дає йому дуже сильний мандат для боротьби з корупцією і "деолігархізації", - зауважив Ган.

Єврокомісар зазначив, що запропонував Зеленському "повну підтримку Євросоюзом усіх реформ, які принесуть користь громадянам України".

"Україна стикається з багатьма викликами та загрозами, і вся українська влада - Президент, уряд і Верховна Рада - мають тепер діяти найбільш відповідально", - зазначив він.

Водночас Ган наголосив, що вибори не мають сповільнювати перебіг реформ в Україні.

Читайте також: Глава МЗС Канади їде на зустріч з Порошенком та Зеленським
"Це означає, що в поточному перехідному періоді та перед парламентськими виборами термінові реформи не зупиняються, а прискорюються для забезпечення фінансової та економічної стабільності (зокрема гарантії міжнародної фінансової підтримки та енергопостачання). Час не має бути витрачено даремно!", - зауважив єврокомісар.

Також Ган зустрівся з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом та главою МЗС України Павлом Клімкіним.

"(Провів) гарні зустрічі з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом та міністром закордонних справ Павлом Клімкіним. Важливо продовжити впровадження Угоди про Асоціацію і забезпечити підтримку МВФ та макрофінансову підтримку ЄС. Боротьба з корупцією є ключовою у цьому відношенні", - додав Ган.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: