Зеленський знову вимагає призначити інавгурацію на 19 травня (відео)

123

Новообраний президент Володимир Зеленський у своєму новому зверненні вимагає призначити інавгурацію на 19 травня.

Про це Володимир Зеленський заявив у своєму відео-зверненні.

"Я звертаюся до українського парламенту. Шановні депутати, сподіваюся, що за три тижні, які ви відпочивали, ви не забули слова депутатської присяги. Поки що ви дієте виключно у своїх інтересах, боїтеся розпуску Ради і затягуєте призначення дати інавгурації", - заявив Зеленський.

У своєму зверненні Зеленський такоє назвав Порошенка “колишнім президентом”.

Зеленський також звинуватив Порошенка у тому, що він саме зараз робить активні перестановки у вищому командуванні армії і “намагається пропихнути свого голову Нацради з питань телебачення”.

“Я розумію, що марно щось говорити людині, яка каже, я готовий підставити плече, а сама тримає дві дула в кишені. Це нагадує мені туриста в єгипетському готелі. Завтра додому, валізи спаковані, номер вже прибрано і нормальна людина чекає трансферу в аеропорт. Але не Порошенко, він ніяк не зупиниться, тягне рушники, тапочки і бере усе підряд зі шведського столу. Я вас дуже прошу: здайте ключ і вперед, вам ще на митницю і паспортний контроль”, - сказав Зеленський.

Також він звернувся до Верховної Ради з вимогою про призначення на найближчому засіданні інавгурації на 19 травня.

“Цього вимагаю не я, цього вимагає народ України. Ви повинні зупинити ці політичні судоми кульгавої качки. Думайте про Україну. 19 травня. Голосуйте!”, - додав Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: