У Львові знову пограбували Центр допомоги ветеранам АТО «Фенікс» (фото)

IMG_20190319_095024
Фото з архіву.

Сьогодні, вночі, у Львові пограбували Центрі допомоги ветеранам АТО та ООС «Фенікс», з якого винесли ноутбуки та акустичний центр.

Про це ІА Дивись.info повідомив засновник центру, лікар-невролог, завідувач відділенням психогенної травми Андрій Посікіра.

«Мені зранку про пограбування повідомила наша санітарка. Хтось зрізав решітку з вікна, проник усередину і виніс усі ноутбуки та акустичний центр. У цьому приміщенні саме розпочинається ремонт. Для нас це дуже серйозно, адже центр є волонтерським і ми працюємо завдяки пожертвам», – сказав Андрій Посікіра.

Він зазначив, що це не перший подібний випадок.

«Це вже шосте чи сьоме пограбування. Валерій Середа (начальник ГУ НП у Львівській області – ред.) обіцяв посприяти нам із встановлення охоронної системи, але наразі не склалося», – додав Андрій Посікіра.

Зараз на місці злочину працюють криміналісти.

Нагадаємо, центр «Фенікс» з’явився 2014 року, одразу після того, як до психіатричної лікарні почали поступати перші хворі, які зазнали серйозних психічних травм внаслідок участі у війні на Донбасі. Спочатку волонтери допомагали із ліками, їжею, одягом. Одне слово, із речами першої необхідності. А згодом у «Фенікса» з’явилося приміщення.

Сьогодні у центрі є сучасний спортивний зал, працюють психотерапевти, масажист тощо. «Фенікс» розвивається і трансформується. Більше детально про це можна прочитати тут.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: