Вакарчук представив команду своєї партії «Голос»

a881a652e6cc4a43231e9bd0e1fd71f1

16 травня лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук презентував команду своєї партії "Голос", з якою піде на парламентські вибори.

Вакарчук представив команду 16 травня, повідомляє Еспресо.TV

Зокрема, до складу партії увійшли:

  • Юлія Клименко, екс-заступниця міністра економіки в уряді реформаторів.

Серед її успіхів як колишньої чиновниці є таке: усунуто понад 100 бар’єрів для бізнесу; розроблено і подано на розгляд Кабміну стратегію державної політики у сфері малого і середнього бізнесу; підписано програму Європейського Союзу на суму 95 млн євро для розвитку малого і середнього бізнесу в Україні; підписано програму ЄС для підтримки малого і середнього бізнесу обсягом 2,3 млрд євро; підготовлено і запроваджено реформу системи нагляду (контролю), підготовлено закони для їхнього подальшого ухвалення парламентом; розроблено і затверджено процедури та політики в секторі надання державних послуг; проведено реформу Міністерства тощо.

  • Ярослав Юрчишин, громадський активіст та екс-голова правління антикорупційної організації Transparency International Україна.

Він працював радником у Секретаря РНБО, спікера Верховної Ради України. Також він був співавтором антикорупційної реформи в Україні. Разом з іншими активістами добився створення антикорупційного суду.

  • Юрій Соколов, доктор медичних наук та піонер у сфері кардіохірургії.

Він уперше в Україні виконав низку складних кардіологічних операцій, а також працював над створенням реперфузійних центрів, де проводять безоплатне коронарне стентування.

  • Андрій Шараскін, актор, режисер та командир роти, яка захищала Донецький аеропорт.

Від початку серпня 2014 до січня 2016 року він є учасником російсько-української війни. Від 2016 року - заступник командувача Української добровольчої армії з суспільно-політичних питань.

  • Соломія Бобровська, громадська активістка, волонтерка, виконувачка обов'язків голови Одеської ОДА 2016-2017 років.

Вона очолила область у 26 років. Бобровська є співзасновницею громадських ініціатив Євромайдан SOS та Допомога ДПСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: