Мені запропонували йти до парламенту по округу Дубневича, який там розвів повний феодалізм, — Гірняк

IMG_1319

Володимир Гірняк ще остаточного рішення не прийняв.

Про це заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк розповів в інтерв'ю Leopolis.news.

«Мені запропонували йти до парламенту по округу Дубневича, який там розвів повний феодалізм. Я ще остаточного рішення не прийняв, але до мене приходять люди і кажуть: "Володимире Олеговичу, давайте зустрічатися не у вашому кабінеті, а десь на каві, щоб нас ніхто не бачив. Ми вас підтримаємо, але боїмося. Ви не знаєте, що в нас твориться. Нас можуть посадити, забрати, віджати". Я такого ще не бачив. Ми поїхали в Самбір, Городок, Мостиська, щоб поговорити з людьми, а вони ховаються. Я запитую: "Що з вами, люди? Може, вас треба звільнити від цього феодального іга Дубневичів?". Для мене така ситуація, коли в наш час люди такі злякані, була сюрпризом», - розповів Володимир Гірняк.

Читайте також: Скандал у Львівській облраді: Ганущин заявив, що Гірняк хоче змістити його з посади 

Нагадаємо, 21 травня Зеленський підписав указ про розпуск Верховної Ради і призначив дочасні вибори на 21 липня. Він набув чинності з дня публікації — 23 травня.

22 травня Зеленський екстрено скликав Верховну Раду, аби внести зміни до закону про вибори народних депутатів. Він пропонує скасувати мажоритарну систему виборів та знизити прохідний бар'єр до Верховної Ради з 5% до 3%. Однак Рада не включила законопроект Зеленського до порядку денного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: